La ilahe il Allah

97-El-Kadr

 

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!


97:1.    Ne e kemi zbritur (Kuranin) në Natën e Kadrit.
97:2.    E kush mund të ta shpjegojë ty se ç’është nata e Kadrit?
97:3.    Nata e Kadrit është më e mirë se njëmijë muaj.
97:4.    Engjëjt dhe Shpirti (Xhebraili), me lejen e Zotit të tyre, zbresin në këtë natë, me të gjitha vendimet.
97:5.    Paqe është ajo deri në lindjen e agimit
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free