La ilahe il Allah

108-El-Kewther

 

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!


108:1.    Me të vërtetë që Ne të kemi dhënë ty shumë të mira,
108:2.    andaj, falu (vetëm) për Zotin tënd dhe ther kurban!
108:3.    Sigurisht, ai që të urren ty, ai vetë është fatprerë.


 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free