La ilahe il Allah

113-El-Felek

 

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

113:1.    Thuaj: “Kërkoj mbështetje te Zoti i agimit,
113:2.    që të më mbrojë nga sherri i gjithçkaje që Ai ka krijuar
113:3.    dhe nga sherri i natës, kur kaplon terri
113:4.    dhe nga sherri i falltarëve, që fryjnë në nyje (duke bërë magji)
113:5.    dhe nga sherri i smirëziut, kur vepron me smirë.”

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free