La ilahe il Allah

110-En-Nasr

 

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

110:1.    Kur të vijë ndihma e Allahut dhe çlirimi (i Mekës)
110:2.    dhe t’i shohësh njerëzit duke hyrë në fenë e Allahut grupe grupe,
110:3.    atëherë madhëroje me falënderim Zotin tënd dhe kërko falje nga Ai; se Ai është vërtet Pranues i madh i pendimeve.

 

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free