La ilahe il Allah

105-El-Fil

 

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

105:1.    Vallë, a nuk ke dëgjuar ti se si bëri Zoti yt me njerëzit e elefantit?
105:2.    A nuk ua prishi atyre kurthin,
105:3.    duke dërguar kundër atyre tufa zogjsh,
105:4.    të cilët i gjuajtën me gurë prej baltës së pjekur?
105:5.    Dhe kështu, i bëri si byk i ngrënë.This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free