La ilahe il Allah

112-El-Ihlas

 

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

 112:1.    Thuaj: “Ai është Allahu, Një dhe i Vetëm!
112:2.    Allahu është Absoluti, të Cilit i përgjërohet gjithçka në amshim.
112:3.    Ai as nuk lind, as nuk është i lindur.
112:4.    Dhe askush nuk është i barabartë (a i krahasueshëm) me Atë!”

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free